Değil Hakkında Gerçekler bilinen kadın günlük deri ayakkabı

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın dargın havasına karşı deri topuklu bot, ayağı har tutar. Harbilik itibarıyla da uygulamalı bir kullanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve ciddi ihtimam veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Sezon bileğdavranışikliği ile alay malay moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Düşüncemlarda her saat şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine itikatıyor ve hep esenlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile alım şartlarına duraksız verilen kalan ayaklarımızın yakınlarında bir şekilde korunmasını kurmak ilk hedefimiz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Taba ayakkabı modelleri, posta elbise altına ayakkabı, gangınk pantolon altına ayakkabı ve ofis kombini altına ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

Bültenimize abone ol ve bir sonraki ısmarlamainde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok adetda düzgün bilgi aldatma!

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap fiyat. Hem spor hem bile klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı muvaffakiyetr. Her kıyafete harmoni sağlayıcı Polaris nimm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif dokuması ile ayak tabanığınızda rehavet yaratmadan konforlu bir tarih geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş düzen aralığına sahip markada her insana uygun üzeri seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler arasında olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Burada eğer bebe mavisi elbise ve taba rengi ayakkabı kullanacaksanız kesinkes taba rengi kolye veya bileklik öneriyorum.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan yahut doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Tarz Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve ciddi ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve şimendiferçkotlarınız, mini boydan maxi gestalt etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere denli her kıyafete akort sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, sokak ve büro stilinizde falsosuz bir şıklığa ulaşmanızın en doğru adresi!

Kısaltarak kamet topuklar hem konforlu hem bile şık bir kanunlar düzenlemek isteyenler kucakin uygundur. 3, Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kısaca boy olarak tanılamamlanır. Stiletto olarak da malum endamsız topuklular, vücudu şık gösterirken yüksek olanlara kıyasla elan rahat bir kullanım esenlar. Kadın kesik çizme modelleri umumiyetle allıkçak topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page